Haos u avionu na beogradskom aerodromu: Vikanje, psovke… Intervenisala je i policija

Na stranici “serbialive_beograd”, objavljeni su snimci iz aviona koji je trebalo da poleti sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”, međutim, dogodio se veliki incident.

“Haos na aerodrom u avionu, žena nije htela da se veže, sad i policija dolazi po nju”, stoji u opisu.

U avionu je došlo do komešanja, a putnici su pokušali da urazume žensku osobu da se veže kako bi avion poletio na vrijeme. No, ona je to odbila.

Na jednom od snimaka se vidi muškarac, koji psuje ženi dok izlazi iz aviona sa djetetom, što je, kako prenosi Nova.rs, naišlo na osudu mnogih.

Dobacivali su joj i za njom vikali i drugi putnici:

“Ova cela situacija je totalno posrnuće. Da se ja pitam, ovaj let bi bio otkazan i svi pametnjakovići vraćeni kućama – i ova što neće da se veže, i ovaj siledžija koji urla i gura ženu sa detetom u rukama, a vala i svi ovi bednici što se smeju, snimaju i aplaudiraju”, samo je jedan u nizu komentara koji su uslijedili nakon objave videosnimaka.

Inače, bezbjednosna procedura podrazumijeva obavezno vezivanje pojaseva za sve putnike, podizanje naslona sjedišta, uvlačenje stola i slično.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79