Helem Nejse: Mladi, izađite na izbore pi*da vam materina!

,,Političari i njihova branša su najviše pogođeni pandemijom! Odlučili smo da ih zovnemo u spot i da glume u našem spotu, pogurali smo ih! Vraćati se s kavijara na prasu je vrlo teško, oni su došli na dernek i razvalili nam dernek!

Bakir je nezgodan kad kocka! Čović izgleda nasikirano, izborni zakon ga nasikirao! Priča se da je Čović ovisnik o heroinu, vidi se na čovjeku! Politika je odlična, predizborna kampanja nam je zanimljiva! Objesili mi sivu kesicu na vrata, u kesi tri bombone zelene boje, dvije maske ubačene u kesu i letak kandidata!

Ima ozbiljnih kandidata koji dijele po 100-200 KM! Morali smo otkazati koncerte, a Hakala ubi pare! Svi koji su ostali u državi su na kandidatskim listama! Njihova produkcija je na nivou, naučili su koristiti photoshop! Ovo neodoljivo podsjeća na Zadrugu!

Ja predlažem vanzemaljce, glasajte za one stranke koje nisu na vlasti! Treba neko dati glas!”


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79