Hit snimak: Vučića uporedili sa Srećkom Šojićem (VIDEO)

Hit snimak s TikToka prikazuje poređenje izjava Aleksandra Vučića o stanju u svijetu koje nevjerovatno sliče onima Srećka Šojića iz “Tesne kože”, a završava kultnom rečenicom: “Ne cveta cveće ni u naše preduzeće”.

“Amerika pada, bliži se recesija”, govori Aleksandar Vučić, a odmah potom prikazuje se isječak iz kultne “Tesne kože” gdje Srećko Šojić kojeg je glumio pokojni Milan Gutović izgovara: “Amerika već određeno vreme kuburi s budžeti”.

Zatim se ponovo prikazuje isječak Vučićevog govora: “Kina – stopa rasta pada”, a odmah se nadovezuje Srećko Šojić: “Japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu”.

“Evropa, bliži se recesiji”, upozorava Vučić, a odmah za njim Šojić napominje: “Njemačka privreda posrće”.

“Mi smo dio tog sistema, tog lanca. Naravno da naša stopa pada”, nadovezuje se Vučić na prethodno rečeno.

Kraj videa poentiran je kultnom rečenicom po kojoj pamtimo najveći jugoslavenski filmski hit.

@bagaljivko_

mnogo su mi slicni 🤣🤣🤣

♬ original sound – bagaljivko_

“A boga mi gospođe i gospođo – ne cveta cveće ni u naše preduzeće”, izgovara junak filma koji je snimljen prema scenariju Siniše Pavića, a režirao ga je Milivoje Milošević.

Snimak je odmah po objavi postao hit na društvenoj mreži TikTok, a za samo trinaest sati prikupio je skoro pola miliona pregleda.

Urnebesna sličnost izjava kultnog Srećka Šojića prikazana uporedo s porukama koje upućuje Aleksandar Vučić oduševila je korisnike, a neki su napomenuli da je “Tesna koža” poput “babe Vange” predvidjela budućnost.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79