Hrabra Bišćanka Sandra Ilić-Ićanović pobijedila leukemiju

Bišćanka Sandra Ilić-Ićanović već duže vrijeme se bori sa leukemijom, a današnji tmuran i kišan septembarski dan uljepšala je naljepšim vijestima.

Hrabra Sandra uspjela je pobijediti zloćudnu bolest koja izaziva poremećaj plazma ćelija (diskrazije plazma ćelija, monoklonalne gamapatije). Riječ je o stanjima u kojima se jedna grupa (klon) plazma ćelija prekomjerno umnožava i proizvodi veliku količinu nenormalnih antitijela. Stalno rastući broj nenormalnih plazma ćelija prodire i oštećuje različita tkiva i organe, piše Biscani.net.

Naravno, mlada djevojka pred kojom je tek život nije zaboravila zahvaliti se onima koji su na bilo koji način bili uz nju, ali i dati savjet svima koji se bore s ovom teškom bolešću.

– I da javim svima. Gotova sam sa liječenjem hvala Bogu. Nema raka ni 1 posto, idem kući danas. Hvala vam svima na podršci i što ste uz mene bili svih ovih mjeseci. Nisam još ni svjesna da je kraj ali bit ću svima koji prolaze kroz ovo (isto ili slično) samo ću poručiti da nema predaje, odustajanja i čitanja po Googlu. Pusa vam svima i hvala još jednom – napisala je Sandra .


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79