Hrvati na Facebooku napali Majke Srebrenice: Mi agresori? Pljujete na našu ispruženu ruku. Zlo mi je od vas

Hrvati na Facebooku napali Majke Srebrenice: Mi agresori? Pljujete na našu ispruženu ruku. Zlo mi je od vas


Majke Srebrenice danas su poslale dobis UN-u u kojem pozivaju da spriječe namjeru Vlade Hrvatske da putem UN-a i NATO-a vojno angažira svoje oružane snage u BiH posredstvom misije ALTHEA.

Majke Srebrenice: Zaustavite Hrvatsku da angažuje vojnike u BiH

One su u dopisu istakle kako presude suda u Haagu govore da je Hrvatska bila agresor na BiH, da je Hrvatska vojska bila vojno angažirana u cilju okupacije dijela BiH i pripajanja Republici Hrvatskoj, te da su to razlozi zašto njihovi vojnici ne bi trebali ponovo ulaziti na teritorij Bosne i Hercegovine.

I hrvatski portali su objavili ovu vijest, a zanimljivo je vidjeti kako su Hrvati reagovali.

Mnogi govore kako Hrvatska nije agresor, nego da su oni pružili “ruku pomoći” Bosni i Hercegovini, te da su Bosanci zaboravili kako su se “liječili po hotelima”.

Pročitajte neke od komentara.

“Agresor???? A nekoliko stotina izbjeglica smo primili u hotele koje su doslovce uništili”.

“Sram vas bilo ko vam je pomogao najviše kroz rat”, Danas su im svi Hrvati UZP. A kolone žena i djece su poslali devedesetih, u hrvatske hotele, svoje ranjenike su upućivali u hrvatske bolnice, hrana, smještaj, domovnice, ostanak, posao itd. Mi svjedoci rata devedesetih, znamo sve, a znaju i svi ostali”.

“Agresor..slabo ste popunili sve hotele na Jadranu..mukte ili..pili..živili..da ne nabrajam više..sad pljujete na ispruženu ruku..toliko o tome..dovoljno je”.

“Žalosno ovakav govor od onih koji su našli utočište u Hrvatskoj”.

“Zaborav i paralaža u rukama politike ubija jače nego što istina ikad može prosvijetliti…više od 600.000 izbjeglica iz Bosne i Hercegovine tijekom rata, liječeni u bolnicama agresora”.

“Bili su ih puni hoteli u vrijeme rata, žena i djece, pa i vojno sposobnih muškaraca. Ovo nam je hvala. Odnosili smo se prema njima bolje nego prema našim prognanicima iz okupiranih područja Hrvatske. Svaka im čast, počinjem mijenjati mišljenje”, samo su neki od komentara Hrvata.

POGLEDAJ GALERIJU


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija