Hrvatska proizvodi najbolji pištolj na svijetu, cijena mu je 500 eura!

Stručnjaci su ga prozvali najboljim pištoljem za prikriveno nošenje i samoodbranu, a u Americi je već postao hit.

U Hrvatskoj, tačnije u Karlovcu, proizvodi se najbolji pištolj na svijetu. Zove se Hellcat, težak je samo pola kilograma, ima 11 metaka, i stoji 569 dolara (oko 1000 KM).

Stručnjaci su ga prozvali najboljim pištoljem za prikriveno nošenje i samoodbranu, a u Americi je već postao hit, javlja RTL.

Naciji ludoj za oružjem svidjela se njegova ergonomija, preciznost, prihvatljiva cijena od 569 dolara, kao i kapacitet spremnika od čak 11 metaka, jedinstven za pištolj tako malih dimenzija.

Od ideje do konačnog proizvoda, sve faze Hellcata nastale su u Karlovcu, u prostorima firme HS Produkt, gdje već više od 20 godina proizvode neke od najcijenjenih komada oružja na svjetskom tržištu.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79