Hrvatski svećenik o napadu Denisa Buntića: Puno muževa trpi cmizdrenje iritantnih žena…

Pater Ike Mandurić, koji je široj javnosti poznat i kao šatoraški pop zbog svog angažmana za vrijeme šatoraškog protesta 2015. godine, na Facebooku je objavio status u kojem komentira slučaj oko Denisa Buntića i optužbi da je pretukao ženu, prenosi Index.

Kod Denisa Buntića pronađeni zolje, kalašnjikovi, bombe, pištolji zamotani u dekama. On i dalje na slobodi

“Denis Buntić je učinio jako lošu stvar jer je (ako je) tukao svoju ženu. Muževi, to nikad i nikad ne smijete napraviti! Osuđujem to potpuno. I jako je loše ako ima onih koji to ne osuđuju. A da nam nije to svima jasno, pokazuje uvijek neki novi slučaj nasilja nad ženama.

No, osim žaljenja za pretprljenu bol Denisove žene, nakon što sam preslušao njezin snimak, nekako, stadoh misliti o muževima koji, ko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno-iritantnih žena ne podnose? A takvih muževa je jaaako puno: strpljivih, snažnih, postojanih…

Šteta što se o njima ne govori, ne priča: More je divnih, snažnih muževa koji se stojički nose s lažima, cmizdrenjima, optužbama, manipulacijama, prenemaganjima…

Naravno i posve je logično je da ima jako puno brakova u kojima su žene negativne i loše, a muževi plemeniti i postojani. Dakle, i muževa koji su prošli teške trenutke na kakvim je Denis pao. Nikad nismo stali u njihovu zaštitu, niti ih pohvalili. E, to nije u redu!

Pa, evo jedna poruka njima: ako ste istrpjeli onakve histerije i cmizdrenja, ja vam se divim!

Dečki, svaka vam čast!”, piše šatoraški pop na Fejsu.

Podsjetimo, tužiteljstvo Zapadnohercegovačkog kantona žalilo se na odluku Općinskog suda u Ljubuškom i zatražilo određivanje pritvora bivšem hrvatskom rukometnom reprezentativcu Denisu Buntiću (41) koji je pretukao suprugu, o čemu je ona javno svjedočila i dostavila audiozapis zlostavljanja.

Klara Buntić otkrila je javnosti kako ju je suprug Denis Buntić teško pretukao u subotu nakon što je nasilje u porodici prijavila policiji, a sud ga je svejedno odlučio pustiti na slobodu. Denis Buntić je priveden u policiju, a u njegovoj kući pronađeno je oružje. Kantonalno tužilaštvo zatražilo je određivanje pritvora, ali je sud u Ljubuškom odredio samo mjere zabrane prilaska, na šta se tužiteljstvo potom žalilo.

Klara Buntić je za medije izjavila kako strahuje za život, uvjerena da bi bilo ko drugi na njegovom mjestu ostao u pritvoru.

“Tu su oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola – rekla je.

Pater Ivan Ike Mandurić ranije je imao slične istupe u javnosti. Tako se primjerice rugao srpskim izbjeglicama iz 1995., na Fejsu zazivao novu akciju Bljesak, pozivao je muškarce u kamp muževnosti…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79