Hu iz ju Denise Bećiroviću?

Ujedinjena opozicija je kandidovala Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH, reklo bi se historijska prilika da se skloni, već svima dodijala, SDA i njen predsjednik Bakir Izetbegović.

Opozicija je nakon godina i godina neslaganja, uspjela dogovoriti zajedničkog kandidata za vrh države. Nažalost po njih, oni su za kandidata jedne evropske države izabrali Denisa Bećirovića, čovjeka koji ne poznaje engleski jezik.

Taj čovjek sutra treba biti prvi pregovarač sa strancima, sa Zapadom, sa stranim ulagačima. I ništa od toga neće biti. I ne treba.

Državu Bosnu i Hercegovinu sutra treba predstavljati čovjek koji strani jezik naziva kviskotekom. U svoju biografiju je napisao da poznaje engleski jezik, jučer je u TV debati govorio kako je sa nekim pričao po Amanu, Rimu, Tokiju… na engleskom jeziku. Javnosti je direktno u lice slagao.

Novi autogol Denisa Bećirovića: Želi na mjesto člana Predsjedništva, a zna li engleski jezik?

To pokazuju i snimci od prije par godina kada je na ulicama Sarajeva isto tražio glasove, tada su turisti zastali pored njega, a kada im se trebao obratiti, Saša Magazinović mu je prevoditelj bio.

Čini se da će opozicija izgubiti historijsku šansu, a izgubili su je zbog svog kandidata.

Da li će građani Bosne i Hercegovine dopustiti da ih po Europi vodi jedan čovjek koji zna samo bosanski jezik, ostaje da se vidi 2. oktobra.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79