‘I meni su ukrali i onda zapalili auto, nađen je na istom mjestu’

Mislim da svi znamo o kome je riječ. Ekipa koja se druži u kafiću na Ferenščici kao i noćnom klubu koji je u blizini. Ali nažalost, nitko im ništa ne može, ispričao nam je čitatelj. Dokaza za potvrditi sumnje nema…

Čim sam vidio članak, odlučio sam vam se javiti. I meni su ranije ove godine zapalili auto – rekao nam je čitatelj koji je želio ostati anoniman.

Ispričao nam je kako mu je 14. travnja auto ukraden ispred zgrade na Peščenici, a 17. travnja policija ga je pronašla spaljenog kod Domovinskog mosta.

– Prilično sam siguran da se radi o istom mjestu na kojem je u ponedjeljak pronađen Mercedes – kaže.

Rekao je da je tad s policijom razgovarao o mogućim kradljivcima i da su sumnjali na istu skupinu.

– Mislim da svi znamo o kome je riječ. Ekipa koja se druži u kafiću na Ferenščici kao i noćnom klubu koji je u blizini. Ali nažalost, nitko im ništa ne može – ispričao je.

Dokaza za potvrditi sumnje nema.

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je nepoznati počinitelj, na zasad neutvrđeni način, ušao u vozilo, pokrenuo motor i koristio ga za vožnju nakon čega se dovezao na mjesto gdje je i pronađen te ga najvjerojatnije otvorenim plamenom zapalio – piše.

Vlasnik je za automobil također imao samo osnovno osiguranje te je svu štetu morao nadoknaditi sam.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79