Inspektorica u Kraljevu: Napadači kolima blokirali put i brutalno pretukli Amelu Smajović

Amela Smajović, zaposlena u Službi unutrašnjih poslova u Kraljevu, fizički je napadnuta od strane dva nepoznata napadača.

Incident se dogodio u neposrednoj blizini grada dok je Smajović nosila važne policijske dokumente i dokaze. Amela Smajović je inače Novopazarka koja živi u Kraljevu i radi u Policijskoj upravi Kraljevo.

Prema izvještajima sa društvenih mreža, Smajović je bila praćena neposredno prije napada. Dva automobila su joj blokirala put, nakon čega su iz njih izašla dva napadača koja su je brutalno napala, nanijevši joj ozbiljne povrede u predjelu vrata i stomaka. Zbog težine zadobijenih povreda, Smajović je hitno prebačena na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) u Beogradu, prenosi Sandžak danas.

Amela Smajović, koja slovi za najmlađu inspektorku kriminalistike u Srbiji, prema mišljenju stručnjaka, mogla bi biti meta zbog svoje uloge u procesuiranju visokoprofilisanih kriminalaca. Postoji sumnja da je napad motivisan osvetom, povezan sa ranijim hapšenjima ključnih članova kriminalnih grupa.

Policija je potvrdila hapšenje jednog od napadača, dok drugi još uvek izmiče pravdi. Očekuje se da će i drugi napadač uskoro biti uhvaćen i da će oba biti procesuirana zbog ovog napada.

Amela Smajović je objavila fotografije sa VMA na kojima se vidi ozbiljnost povreda koje je zadobila.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79