Internet oglasi više nisu samo za automobile i nekretnine: I grobna mjesta sada se mogu kupiti online

U internet oglasima se osim vozila, nekretnina, mobilnih uređaja ili laptopa, može pronaći gotovo sve. Brojni internetski korisnici zamijenili su tradicionalnu kupovinu virtualnim prodavnicama, gdje u nekoliko klikova mogu pronaći raznovrsne predmete koje traže.

Jedan od najvećih internetskih portala u Bosni i Hercegovini povezao je prodavače i kupce iz udaljenih krajeva, a ljudska maštovitost ne poznaje granice, što dokazuju svakodnevni oglasi koji nude apsolutno sve.

Tako, osim uobičajnih artikala, možete pronaći kamenolome, i čak grobna mjesta, pa čak i oružje.

Oglasi nude raznolike artikle, poput kremena za pričvršćivanje zubnih proteza, ortodontskog voska, pa sve do kamp-vozila i opreme za kampiranje. Također, nije rijetkost ni ponuda za oružje, sefove, suzavce ili špijunsku opremu.

Cijene su vrlo različite, ovisno o proizvodu i stanju. Na primjer, grobno mjesto možete kupiti po cijeni od 2000 do 5500 KM. Kamper u odličnom stanju može koštati 149.000 KM, dok se USB prisluškivač snimač razgovora može naći po cijeni od 50 KM.

Osim toga, polovna odjeća se također nudi po povoljnim cijenama, poput ženske majice za pet maraka ili dječjeg kombinezona za deset maraka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79