Inzko o ,,Potkivanje 2”: Znam miješati beton s lopatom, ali nisam talentovan za montaže snimaka

Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH Milan Tegeltija, komentarišući posljednju aferu koja se veže za njega, optužio je OHR za monitiranje snimka.

Da li ste sudjelovali u montaži, bilo je pitanje upućeno visokom predstavniku Valentinu Inzku.

– Hahaha. Ja bih bio sretan da ima takve tehničke vještine. Ali vjerujte mi, nisam ja tako talentovan za takve stvari. Ja znam miješati beton bez mješalice, sa lopatom.

To sam se naučio. Gospodin Tegeltija je sam priznao da je to njegov glas. Nije istina ni što je Tegeltija rekao da se miješam u imenovanje sudija. Vjerujte da ne znam 90 posto ljudi koji sjede u VSTV-u, ili 95 posto tužioca. To sebi ne bih dozvolio – poručio je Inzko.

Komentar Tegeltije nasmijao Inzka: “Znam miješati beton sa lopatom, ali ne znam montirati snimke

Ja bih bio sretan da ima takve tehničke vještine. Ja to ne znam. Ja znam miješati beton bez mješalice, sa lopatom. To sam se naučio. Nije istina ni što je Tegeltija rekao da se miješam u imenovanje sudija, kazao je za N1 visoki predstavnik.

Posted by N1 Bosna i Hercegovina on Srijeda, 2. decembar 2020.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79