U delegaciji porodice Isak i poznati frizer: “Nisam se valjao od smijeha”

Društvene mreže doslovno “gore” otkako je Rusmir Isak, direktor KPZ-a Zenica i sin ministra unutrašnjih poslova FBiH Rame Isaka na TikToku objavio snimke posjete babe Rame i sinova Rusmira i Arnela Memorijalnom centru Potočari, uz usputnu posjetu nani Fati Orlović u Konjević Polju.

Na snimku se vidi da su u memorijalni centar išli sa pet službenih vozila. Osim babe Rame i sinova na sniku se vidi i potpredsjednik RS-a Ćamil Duraković, delegaciji je prisustvovao i Irfan Tepić, poznati sarajevski frizer i majstora za uređivanje i brijanje muške brade.

“Frizer u delegaciji…užas od države”, “Nisu valjda i bricu poveli”, “Odakle berber sa našim intelektualcima, našim političarima?”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Kako saznaje portal Crna-Hronika njegovo vozilo je posljednje u službenoj koloni a radi se o skupocjenom džipu “Lamborghini Urus-u” crne boje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Irfan Tepić (@irfan_tepic)

Irfan kaže da nikoga nije htio uvrijediti.

– Nisam se valjao od smijeha, vidi se na videu da je to bila sekunda. Izvinjavam se svima, ako sam nekoga uvrijedio, nije mi to bila namjera. Otišao sam u Potočare da odam počast žrtvama genocida u Srebrenici – kaže Tepić za portal “Avaza”.

Na pitanje u kojem svojstvu je bio u posjeti Memorijalnom centru u Potočarima a u okviru posjete Rame Isaka, ministra FMUP-a.

– Bio sam prijateljski, kako i piše u tekstu – rekao je Tepić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79