Irac pogodio hamburgerom motociklistu pa se obračunao sa mještanima

Tokom mjeseca augustra, Bosna i Hercegovina puna je turista a veliki broj dolazi i u Hercegovinu. Pored Mostara, Međugorje je popularno za turističke izglede ali i vjerske obrede.

Tokom 14-tog augusta dogodilo se narušavanje javnog reda i mira u ovom bh. gradiću koju je izazvao turista iz Irske. Nakon pokušaja kupovine u lokalnoj suvenirnici, pomahnitali Irac je prvo par puta udario svog sina koji je pokušao smiriti situaciju, onda počeo razvaljivati suvenirnicu te se na kraju fizički obračunao sa gazdom.

Redakciji portala Crna-Hronika javio se mještanin Međugorja sa novim detaljima cijelom slučaja.

“Gazda suvenirnice nije opljačkao Irca već je Irac odnosno irski cigan koji su u Irskoj poznati po neredima napravio totalno nehumanu stvar. Irac je jeo u blizini hambuger te je momka u vožnji na mopedu pogodio iz nepoznatog razloga hamburgerom, te je momak pao.

Okolni narod vidjevši šta je uradio je nasrnuo na njega, te je jedan vlasnik obliznjeg butika ne suvenirmice ušao u fizički okrsaj s njim do dolaska policije. Taj irski cigoš je kroz 3 dana još dva puta privođen od strane MUP te je odlukom suda u Mostaru deportiran za Irsku.” – izjavio je svjedok nemilog događaja.

 

Post by @crnahronikabih
View on Threads

 

“Međugorje je grad koji se nalazi u Bosni i Hercegovini ⛪ 🙏 Međugorje je lijepo mirno vjersko mjesto u koje mnogi putnici iz godine u godinu odlaze da se mole za sebe i svoje porodične nakane 🙏

Ali onda dobijete nekoliko osoba koji ga upropaste za sve načine. Tuče, krađa, daju lažne račune koristeći ovo nevjerovatno mjesto kao jeftin odmor. Ovaj čovek treba da se stidi zbog načina na koji se ponašao” – objavljeno je na Facebook stranici koja je objavila video kojeg je pregledalo preko 3.500.000 osoba.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79