Irma Husić: Zakasnili ste spasiti Nizamu ali možda možete bar ovu ženu.

Irma Husić, diplomirana pravnica,poduzetnica i spisateljica iz Bihaća, koja već duže vrijeme živi u Njemačkoj je prije tri godine napravila Facebook grupu „Ilmi Batin“ objavila je potresni status u kojem traži advokata za pomoć

HITNO‼️
Zakasnili ste spasiti Nizamu ali možda možete bar ovu ženu. Privatno mi se javila žena koja tvrdi da je u istoj situaciji. Ona je “privremeno” pobjegla od muža, koji je registrirani ovisnik.

Socijalno mu je trenutno ostavilo dvoje djece, čime sam šokirana. Žena mi je poslala slike djece na kojima se vidi da su PRETUČENA. Jedno dijete je golo i modro od udaraca, drugo ima ogromnu masnicu na leđima od udarca nogom!

Ja sam trenutno u Njemačkoj inače bih već sada s ovim mobitelom stajala u policijskoj stanici.

HITNO TREBAMO ADVOKATA KOJI BI SE POBRINUO DA SLUČAJ ZAVRŠI NA SUDU I DJECA ČIM PRIJE BUDU SKLONJENA NA SIGURNO.

Ova žena nema novaca ali ja ću da platim troškove, samo HITNO treba neko da digne i socijalno i ovu državu na noge ili ih pošalje u 3pm! Pretučena djevojcica sa slike možda ima nekih 4-5 godina, druga 10ak možda! Koliko ćemo šutjeti!!!!

P.S. Ne pišite mi iz radoznalosti, NEĆU OBJAVITI NITI VAM SLATI SLIKE MALOLJETNE DJECE.
NE MOGU DA NAPIŠEM JAVNO ODAKLE DOK SU DJECA U NJEGOVOJ KUĆI JER JER ŽENA KAŽE DA GA SVI ZNAJU KAO PROBLEMATIČNOG. Ko zna kad bi mu došla žuta minuta.
Slike mogu biti prosljeđene SAMO NADLEŽNIM ORGANIMA‼️

Žena je bila u socijalnom, rekli joj da da to na sud. Žena BILA u policiji, rekli joj da je on ljubomoran! TRAŽIMO SPOSOBNOG ADVOKATA a ne pitanja tipa zašto se nisu poslale slike u policiju! Traži se advokat, PROČITAJTE!

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79