Isak samouvjeren: Moj rad je bolji nego svih prethodnika u 30 godina, imam najjači tim, jači nego Predsjedništvo

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak poručio je kako će Vlada FBiH ostati do kraja mandata, te je naglasio da su natpisi o njegovoj smjeni samo puste priče.

“Niko nije zatražio smjenu jer to nije moguće, to je nemoguća misija. To su neke želje određenih političkih opcija. Ova parlamentarna većina će ostati do kraja mandata i još malo duže. Mene od 2018. godine smjenuju, pa kada je imenovana ova vlada, rekli su da ću biti ministar 30 dana… Pa sam na godišnjicu s Nikšićem presjekao tortu. Pa su mi nudili premijerske pozicije da bih bio dio drugih priča – sve to bacamo u vodu, od toga nema ništa.”, rekao je Isak.

Također je dodao da “Ova vlada dobro radi svoj posao i nastavit će da ga radi.”

Istakao je kako ga ne mogu kritikovati za rad jer je uradio više nego prethodnici u 30 godina.

“Moj rad je dobar, predobar, ali nije to samo moj rad već rad moga tima. Imam najjači tim ljudi, jači nego Predsjedništvo i bilo ko.”, dodaje Isak.

Na kraju je istakao da “Imamo najbolje rezultate i znam da pojedincima smeta i da imaju želju da ne budem dio ove parlamentarne većine, ali oni se u tim političkim opcijama ništa ne pitaju”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79