(ISPOVIJEST) Nemam vozačku, ali imam želju da postanem vozač i zaradim 1200 eura

Drage buduće kolege, ja nemam vozačku, ali imam želju da postanem vozač i zaradim 1200 eura, uzmem telefon na pretplatu i auto ako može na neke rate, može i “gazda” da mi da pa da ostanem kod njega da radim za 800 jedno pet godina.

Telefon po mogućnosti najbolji, da mogu da komentarišem objave po grupama kao što je ova, Crna-Hronika, Udruženje profesionalni vozača, Tovornjak klub, BH Truck, Vozači i posao i još hiljadu takvih. Trudio bih se da pljunem svakog za svaku njegovu glupost izrečenu a da sam ja skapirao (bilo bi dobro među prvima). Naučio bih i da izračunam te vaše arbajte i gigabajte, da stavim karticu u tahograf (to bih pitao nekog u grupi).

Svrha grupe nije ometanje rada policije, već je grupa informativnog karaktera i pomaže vozačima da prije svega izbjegnu neprijatne situacije i gužve, navode iz Crne hronike.

  • Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Kao i svi, i ja bih nakon dva meseca vožnje počeo drugima da solim pamet. Eto, počeo bih da pišem “neznam, nemože, bijo, … E ovo bijo ne bih, jer bih onda morao da napišem i kamijon, a kamijon niko ne piše.

Onda bih i ja naučio sve pumpe i izgovarao ih kao i svi, Feteršteten bih prvo krstio u Vateršteten, A Dezencano u Desenzano… E kad smo kod Nemačke, obavezno prva reč koju bih naučio bila bi “štau”. Sve u svemu, po ugledu na većinu čobana koji misle da su uspeli u životu zato što su naučili parkirati na rampu i ja bih postao ohol i nadmen.

Mislio bih da se moja žena ne jebe dok ja vozim, a da je žena od kolege kurva, koju bih možda i ja mogao “oderati”. Pričao bih u kolima na putu kući kako sam ja bolji vozač od većine, ali

Država se ne zaključuje osim kad ja mislim da treba.

Odslušaću i taj KOD 95, iako neću imati pojma o čemu pričaju na tom nekom tamo jeziku smešnom, pa ću onda onom koji treba da sluša objasniti onako kako sam ja to čuo, nema veze što nije ni slično. Na parkingu ću obavezno da kucam nedeljom na prva vrata iza kojih je zemara. Napićemo se i ispričati, a ujutru ga neću moći onako mamuran gledati očima. Kad se pojavi žensko u grupi vezanoj za transport skočiću na nju kao oparen.

Sve ču to naučiti, imam od koga hvala Bogu.

Neću naučiti da kad me neko prestiže spustim za dva, tri km/h, neka ide čovek, a ne da se kurčim iako sam ja sporiji ali možda mi Sv. Petar pomogne da me on ne prođe. Neka se vozi pored mene dok se konačno jednom obojica ne spojimo u gomilu bezvrednog gvozđa sa dva komada teletine unutra koji su zbog gluposti ostavili porodicu neka neko za njih skupi po 20 eura od kolega. Neću naučiti da ne treba iskakati sa SOS-a ko iz tostera, neka koči ko mu jebe mater. Neću naučiti obrisati wc šolju, jer kad ja serem moje je najbolje i najmirišljavije, neće nikom smetati.

Navigaciju ću slušati, tu nema šta. Navigacija mora biti što veća i da sve ima u sebi živo.

Čim pomislim da sam u sigurnoj firmi sprdaću one koji su u lošijoj i pričati kako su konji,i kako ja to ne bih za te pare nema šanse.

Staviću tablu sa nadimkom, ali ja ću staviti i ljiljane i dvoglavog orla i šahovnicu. Pišaću u flašu i bacati kroz prozor, bacaću sve kroz prozor, samo neću navigaciju…

Eto ako ima neka firma da radi papire, da me želi ovakvog neka se javi, a ja ću razmisliti jer sam čuo da fali vozača i da može svako živ da vozi. Nadam se da se pod “vozi” podrazumeva voziti samo autoputem i pravo, prazan, i onako kako kaže navigacija.

Ne bih ja dugo ostajao u Sloveniji, samo dok ne rešim neke svoje stvari… možda jedno trideset godina.

Hvala 📷📷:)

 

Besplatna Viber grupa: Upozorite vozače na policijske patrole, radare, gužve u saobraćaju, nesreće…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments