Ispovijest Nihada Begića nakon smrti supruge Alme iza koje koje je ostalo dvoje djece: Srce više nije izdržalo

Nihad Begić iz Doboja, koji trenutno živi i radi u Njemačkoj, objavio je potresnu poruku na društvenim mrežama nakon smrti supruge Alme.

Ona je preminula nakon kraće bolesti, a iza sebe je ostavila supruga, sina Tarika i tek rođenu kćerku Saru.

Emotivni status Nihada Begića prenosimo u cijelosti.

– Moja kraljica, moje sunce mjesec i zvijezde. Moja jedina i najveća ljubav, moja draga i mila Alma je izgubila bitku za život. Njeno srce više nije izdržalo. Puklo je. Možda zbog nas, našeg Tarika, naše tek rođene Sare koju je samo kratko vidjela i mene, jer nismo zajedno. Rekao sam joj da je svi čekamo kod kuće i molimo Boga da taj dan kad nam jave dobre vijesti što prije dođe. Nakon samo sat vremena došao je najgori poziv…

Onaj koji ni jedna supruga, ni jedan muž, ni jedan roditelj, ni brat ni sestra ne želi. Na dan 30.12.2021 nakon 24 dana moja kraljica, moja najdraža, je izgubila bitku života. Ostat će upamćena kao najbolja majka, najbolja supruga i kćerka, sestra i prijateljica, za sva vremena.

Almice naša, pazi na nas odozgo, daj nam snagu kad nam bude najviše trebala… A ja ti obećavam, da nikad nećeš biti zaboravljena.

Tvoj lik, tvoje riječi, tvoja blaga narav i tvoj osmijeh, ostat će zauvijek u našim mislima i srcima. Čuvaj nas… Volimo te – napisao je Begić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79