ISPOVIJEST POLICAJACA KOJI SU SPASLI ŽENU U MODRIČI: “Uhvatili smo je za ruke i vratili na most”

Policajci iz Modriče Dalibor Popović i Dragan Savić reakcijom u zadnjem času spriječili su ženu da se ubije skokom sa mosta u tom gradu.

Dalibor Popović je za Srpskainfo ispričao da im je danas oko 1.50 časova djevojka prijavila da je šetala sa drugaricom i da su na Starom mostu na rijeci Bosni u Modriči primjetili ženu koja planira da skoči.

–  U prijavi je rekla da je žena jednom nogom prešla preko ograde. Samo za par trenutaka smo bili na mostu, a ta žena je već bila i drugom nogom prešla sa vanjske strane mosta – kaže Popović.

On ističe da su bili veoma oprezni i da su je doslovno sekunde dijelile da ne skoči sa mosta.

Tu su sve vrijeme stajale i djevojke koje su to prijavile policiji. Prišli smo joj veoma oprezno, kolega ju je uzeo za jednu, a ja za drugu ruku i prebacili smo je na unutrašnju stranu mosta – pojasnio je policajac Dragan Savić.

Kaže da su odmah pozvali ekipu Hitne pomoći.

– Posebno bi se zahvalili sugrađankama koje su nam prijavile ovaj događaj,  i koje su bile tu prisutne tokom  cijele akcije spasavanja. Obostranom blagovremenom reakcijom uspjeli smo sačuvati jedan ljudski život – ispričali su za Srpskainfo Popović i Savić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79