Ivan Pernar napustio politički život! Evo gdje je i čime se bavi!

Ivan Pernar, jedan od osnivača Živog zida i bivši parlamentarni poslanik, odlučio se preseliti na dubrovačko područje, točnije Obod, odakle njegova majka vuče korijene.

Na Obod sam se preselio, to je istina i živjeću ovdje dok sam živ – rekao je Pernar za Dubrovački dnevnik, koji saznaje i kako je bivši poslanik izrazio želju da bude medicinski tehničar u Domu zdravlja Dubrovnik.

– Što se tiče posla u Domu zdravlja, razgovarao sam tamo s nekim ko je bio zadužen za to i nisam osjetio neki entuzijazam za tim da me zaposle. Imao sam osjećaj da im je svejedno hoće će zaposliti mene ili nekog drugog. Za takvog poslodavca ne želim raditi – rekao je Pernar.

Naveo je i kako je on emotivna osoba, te da mu je bitna dobra atmosfera, ali da u Domu zdravlja nije stekao takav utisak.

– Kao da se radi o nekakvom mjestu gdje je zabavno raditi i gdje su pacijenti nasmijani. Neko će na to reći šta ja umišljam, ali ipak sam čovjek koji je zabavljao i nasmijavao cijelu Hrvatsku, sjednice Sabora su se gledale dok sam ja tamo bio. Danas to više nije slučaj. Bitno mi je da je poslodavac zabavan tip, neko u čijem društvu želiš biti, neko poput Bobana Rajovića, a ne Krunoslava Capaka. Ekipa u Domu zdravlja je više u Capakovom stilu i zato sam odustao od te ideje. Što se tiče Bobana Rajovića, da bi dobili sliku o tome kakav je to tip, poslušajte njegovu pjesmu “Piroman”, nasmijaćete se i odmah će vam biti jasno zašto mi se on sviđa kao osoba – kazao je Pernar.

Dotakao se i svoje političke karijere, te rekao da misli da se država pretvorila u brod luđaka.

– Realno gledano, ne bi se moglo raditi to što se radi da je naš narod normalan. Sjećam se kad se glasalo o predaji vlasti u državi tom štabu na čelu s Berošem, ja sam tada bio jedini koji je glasao protiv toga. Mislio sam da ima barem pet posto normalnih kojima je dosta tog terora s maskama, pranjem ruku, mozga, vakcinama i drugim mjerama, ali nije ih bilo ni toliko kad su bili izbori – kazao je on.

Objasnio je i da je tada odlučio odustati od politike i prepustiti narod onima koje su izabrali.

– Nema smisla luđacima objašnjavati da su ludi. To je Sizifov posao i ja ne mogu svoj život potrošiti na to da otvaram oči ljudima koji ih ne žele otvoriti – kazao je Pernar.

On je rekao i da bi se bavio politikom da ima više normalnih ljudi u Hrvatskoj.

– Sve dok je ljudima lakše otići u Gospino polje nego uključiti mozak, Hrvatska ne može naprijed – kazao je Pernar.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79