(VIDEO) Ivan Pernar se posvađao sa djecom poginulih boraca Vojske RS-a

Hrvatski političar i osnivač Živog zida, Ivan Pernar, nakon izjava da je Republika Srpska tvorevina koja je stvorena na nestanku Hrvata iz bosanske Posavine, odvažio se da održi tribinu u Bijeljini, a na kojoj su ga dočekala ogorčena djeca poginulih boraca Vojske RS-a.

Jedan od prisutnih u publici, Branislav Šušljak, Pernara je podsjetio na to što je govorio o stvaranju entiteta RS.

– Ja ću vas pitati pitanje da budete sami sebi iskreni. Zašto je 150.000 sarajevskih Srba napustilo svoje domove? – pitao ga je Pernar.

– Ja ću vas pitati zašto je stotine hiljada Srba prognano s područja Hrvatske? Spominjete Radovana Karadžića i Ratka Mladića, da li spomenuli Franju Tuđmana kada je rekao da će Srbi biti statistička greška i da će nestati s područja Hrvatske? To niste spomenuli – pitao ga je muškarac.

– Da li je Hrvatska genocidna tvorevina nastala na ubojstvu i klanju toliko hiljada Srba iz Hrvatske i je li posljednji rat bio vođen idejom o NDH i proteklim ratovima – pitao ga je muškarac.

– Kada bi jedan Srbin rekao da je Hrvatska genocidna i da dođe u Zagreb, Split, Rijeku, kako bi prošao? – rekao je muškarac koji je pozvao prisutne da napuste predavanje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments