Iz Doma za stare nestao Neđeljko Trivalić

Iz Doma za stare nestao Neđeljko Trivalić


Policijskoj upravi Gradiška prijavljen je nestanak Neđeljka Trivalića koji je otišao iz Doma za stara i iznemogla lica u Gornjoj Lepenici kod Srpca.

Nestanak Trivalića prijavljen je 13. marta oko 20 časova.

Prema navodima iz prijave Trivalić je iz Doma otišao 12. marta oko 17.15 časova.

Prema izjavi članova porodice, lice je visine oko 170 cm, prosjede kose-proćelav, a pri odlasku iz Doma za stara i iznemogla lica na sebi je imao plavu trenerku, džemper tamne boje na pruge i kućne papuče crne boje.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.

– Policijska uprava Gradiška poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona “122” – saopšteno je iz policije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija