Iz golfa ga gađali flašama, pa zasuli mecima

Iz golfa ga gađali flašama, pa zasuli mecima


Policija traga za nepoznatim osobama koje su Mostarcu A.Đ., dok se vozio, iz svog auta pivskim flašama razbile staklo na zadnjim vratima, a potom pucale na njegov auto, pri čemu je jedan metak pogodio lijevu stranu vozila.

Incident se desio u noći između četvrtka i petka u 00.15, a Mostarac je Policijskoj stanici Konjic prijavio da su na putu M17, u mjestu Bradina, tri nepoznate osobe iz golfa 6 crne boje gađale staklenim pivskim bocama njegovo vozilo.

“Razbili su mu staklo na zadnjim vratima vozila. Prijavitelj je nastavio voziti prema Konjicu, a NN lica su pucala iz vatrenog oružja, pri čemu je jedan metak pogodio lijevu stranu vozila. Prema navodima prijavitelja i svjedoka ispaljeno je najmanje pet hitaca”, navode iz MUPa HNK.

Kako dodaju, A.Đ. je vozio do mjesta Podorašac, dok su prijavljeni ostali u mjestu Bradina.

“Patrole policije obišle su širi lokalitet mjesta Bradina, ali navedeno vozilo nije pronađeno. Upoznat je nadležni tužilac, izvršen uviđaj, te su preduzete sve potrebne mjere i radnje na pronalasku počinilaca”, dodaje se u saopštenju.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija