Je li Tony Cetinski prozvao Hanu Hadžiavdagić? “Neko iz BiH ko živi u Hrvatskoj je bacio kost”

Sarajevo je otkazalo koncert povodom 40. godišnjice održavanja Zimskih olimpijskih igara. Na koncertu je trebao nastupati Tony Cetinski, a prva koja je bila protiv toga je bila influenserica Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Koncert je otkazan, ali se ne stišavaju reakcije oko istog.

Cetinski je za medije ponovo govorio i prozvao, da se pogoditi, upravo Hadžiavdagić.

“Jednostavno je neko iz BiH ko stanuje u Hrvatskoj iz svoje udobne fotelje odlučio baciti kost i neki su se ljudi i mediji upecali pa pokazali ko su i šta su, a ostali su prepoznali bačenu kost i nisu nasjeli na priču. Sasvim slučajno je ta bacačica kostiju iz BiH, ali iz fotelje svoga doma u Hrvatskoj, odlična prijateljica sa šeficom grada Sarajeva i šta dalje komentirati”, nastavio je.

Dalje je naveo kako će navesti primjere multikulturalnosti iz njegovog dvorišta i odgovoriti na tezu gradonačelnice “kako u Hrvatskoj ne bi nikada iz našeg proračuna platili nekoga iz BiH”.

“Naime, za doček 2024. u mom Rovinju nastupala je Dubioza kolektiv! Pitajte momke je li se iko bunio i kako im je bilo. Kao što sam i ja uživao u Budvi na dočeku, gdje se također niko nije bunio. Za Dane istarskog pršuta nastupao je Željko Joksimović, Zdravko Čolić je pjevao na još jednom događaju u Poreču prije nekoliko godina, a ovakve primjere mogao bih nabrajati do sutra”, kazao je za magazin Story.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79