Jeziva tragedija u Požarevcu, jedno vozilo ga udarilo, a drugo pregazilo

Milutin P. (68) nastradao je u saobraćajnoj nesreći, kada ga je u Požarevcu jedan automobil udario, a potom ga drugo vozilo pregazilo. Nesretni čovjek poginuo je na svoj rođendan.

Prema nekim informacijama Milutin je bio na sred ulice kada ga je udarilo prvo vozilo. Sumnja se da je vozač automobila marke Peugeot, koji se kretao iz Smedereva ka Velikom Gradištu, išao malo brže nego što je trebalo, te nije mogao da zaobiđe Milutina koji je bio nasred ulice. Možda je u tom trenutku pokušao da pređe ulicu – objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da je Milutin od udarca pao na put.

Tada je preko njega prešao automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera. Nesretni Milutin preminuo je ubrzo potom. Da tragedija bude još veća tog dana mu je bio rođendan – dodao je sagovornik, inače poznanik nastradalog čovjeka.

Ubrzo nakon saobraćajne nesreće stigla je Hitna pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt. Bila je i policija koja je obavila uviđaj, a kojim će biti utvrđeno kako je došlo do jezive tragedije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79