Još istražuju smrt muškarca na Jadranu: Preminuo nakon svađe oko slomljenog retrovizora?

Policija još istražuje smrt muškarca na Krku zbog koje je jedan muškarac priveden. Svemu je navodno prethodila svađa u prometu. Više detalja policija će objaviti tijekom dana

Stan izdaje samo uz – potvrdu iz crkve, rimokatolicima: Nema se*sa ako nisu u braku!

U Baškoj na otoku Krku u subotu popodne pronađen je mrtav muškarac, a na kriminalističko istraživanje je priveden jedan muškarac.

Očevidom na mjestu događaja je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci.

Nastavlja se utvrđivanje relevantnih činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog događaja, a tijelo muškarca bit će prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, naveli su iz PU primorsko-goranske.

I dok policija još istražuje cijeli slučaj, čini se kako je svemu prethodila svađa u prometu. Kako piše Novi list, u istočnom dijelu Baške zvanom Kricin u uskoj ulici iznad plaže jedan je Zagrepčanin retrovizorom zakačio turista koji je pričao njemački. Zbog toga se turist navodno razljutio i otkinuo mu retrovizor na automobilu.

Policija čeka nalaz obdukcije i utvrđuje okolnosti pod kojima je muškarac preminuo.

Ubistvo iz nehata u Dalmaciji: Zbog otkinutog retrovizora udario šakom turistu i ubio ga

Susjedi prepričavaju kako je pokušaj reanimacije trajao sat vremena, ali mu nažalost više nije bilo spasa.

– U poslijepodnevnim satima policija je zaprimila dojavu o mrtvoj muškoj osobi na ulici iznad plaže u Baški na otoku Krku. Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci – rekli su jučer iz PU primorsko-goranske.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske sad javljaju da su proveli kriminalističko istraživanje, u tijeku kojeg su priveli 44-godišnjeg Zagrepčanina.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja se 44-godišnjak verbalno, a zatim i fizički sukobio sa 69-godišnjakom, udarivši ga nakon čega je oštećeni pao na pod te potom preminuo.

Tijelo preminulog prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje će biti obavljena obdukcija i utvrđen uzrok smrti 69-godišnjaka.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 44-godišnjak je prijavljen za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti te će danas biti predan pritvorskom nadzorniku”, priopćili su iz policije.

Pokušali ga oživjeti sat vremena

Od susjeda smo doznali kako je pokušaj reanimacije stranog turista trajao gotovo sat vremena, ali nije mu bilo spasa.

O jučerašnjoj tragediji za našeg obilaska Baške danas ujutro još uvijek su svjedočili tragovi krvi na ulici u kojoj se sve zbilo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79