Još jedan prerano ugašen život na cestama u BiH: Ivan preminuo u svojoj 27. godini

Od tragično stradalog mladića, Ivana Landeke (27) iz Posušja koji je jučer poginuo u saobraćajnoj nesreći u Knešpolju kod Širokog Brijega opraštaju se članovi njegove porodice, rodbina, prijatelji i brojni Posušaci.

Među njima je i Hrvatska republikanska stranka (HRS) čiji je Landeka bio član i koji je vodio odbor u Posušju.

– Nema tih suza koje bi mogle isprati našu tugu zbog preranog odlaska našeg Ivana Landeke. Napustio nas je naš Landi, naš najbolji čovjek! On je vodio HRS u Posušju, koordinirao je našim posjetima Saboru RH, Evropskom Parlamentu, a ono gdje će nam najviše nedostajati su hiljade zajedno pređenih kilometara uz duž i poprijeko po BiH i Hrvatskoj, bezbroj smiješnih i zabavnih situacija u putu, fešta na kojima je Landi bio glavna zvijezda i dočekanih jutarnjih sati uz smijeh i pjesmu.

Otišla je dobra duša HRS-a, naš anđeo! Ono u što smo sigurni i što nam čini utjehu jest da je sigurno sad na boljem mjestu! Njegovoj porodici izražavamo saučešće! Anđele naš, neka te anđeli povedu u raj! Pokoj vječni neka ti Bog daruje i Svjetlost vječna neka ti svijetli – stoji u objavi na Facebook profilu te stranke.

Sahrana će biti obavljena sutra na groblju Ilijino brdo u Rastovači kod Posušja.

Podsjetimo, nesretni mladić se nalazio u automobilu Mercedes, s braćom M. L. (24), koji je i upravljao vozilom i M.L. (22). Pod još neutvrđenim okolnostima sudarili su se s automobilom Pasat kojeg je vozio M.P. (64) iz Mostara, a s kojim je u vozilu bio S.L. (12). Četiri osobe su povrijeđene.

Još uvijek nam je teško prihvatiti da nas je tragično napustio naš prijatelj i član Ivan Landeka.
Ivan je bio sjajan dečko, pun entuzijazma i želje da svojim djelovanjem donese promjene i učini društvo boljim i plemenitijim. Kao njegove kolege i prijatelji možemo samo reći: Hvala ti dragi Ivane na svemu što si nam dao svojom plemenitošću i nesebičnim radom na mnogim aktivnostima i projektima. Tvoj iznenadni odlazak nas jako boli, ali ostaje nam utjeha da se opet vidimo i družimo na nekom boljem svijetu.

Počivaj u miru Božjem 🕯 Obitelji, rodbini i prijateljima iskrena sućut!

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79