Još jedna pumpa krenula sa niskim cijenama goriva zbog Binga: I kod njih jeftinije gorivo nego inače

Bingo Petrol poznat je po tome da na svojoj benzinskim pumpama imaju cijenu nižu od ostalih naftnih konkurenata. Tako se na njihovim pumpama može pronaći benzin po cijeni od 2,41 KM a dizel po 2,46 KM.

Prva Bingo benzinska pumpa, a koja se nalazi na lokalitetu Bosanska poljana, u prigradskom dijelu Tuzle. Kompanija tuzlanskog biznismena Senada Džambića držala najniže cijene dizela i benzina u Federaciji piše Crna-Hronika.

Međutim još jedna kompanija koja se bavi prodajom naftinih derivata odlučila se za ovakvu poslovnu politiku, pa je na svojoj benzinskoj pumpi vlasnik “Trepa Trade” postavio identično niste cijene kao i konkurent Bingo.

Na banzinskim pumpama Trepa Trade u Gračanici cijene dizela i benzina identične su onima koje na svojim pumpama ima Bingo Petrol i zbog toga bilježi veliki broj vozila na svojoj pumpi u Gračanici baš kao i Bingo u Tuzli.

Najjeftinija pumpa u BiH “Bingo Petrol” stiže u još jedan grad

Zanimljiv podatak je da će Bingo će za nekih 10-tak dana na području Gračanice otvoriti benzinsku pumpu čime će biti proširena ova vrsta djelatnosti kompanije Bingo i samim tim postati direktna konkurencija kompaniji Trepa Trade piše Crna-Hronika.

Bh. vozači bi sigurni smo voljeli, da ovakav “rat cijena” vode i ostale kompanije koje bi zbog konkurencije a u interes građana snizile cijene goriva.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79