Još uvijek nije pronađena nestala djevojčica Danka Ilić (2)

Još uvijek nije pronađena nestala djevojčica Danka Ilić (2)


Potraga za nestalom dvogodišnjom Dankom Ilić, iz Banjskog Polja kod Bora danas je nastavljena, na terenu su policija, vatrogasci i pripadnici Gorske službe spasavanja, a u potragu su se uključili i građani.

Na prilazu Banjskom Polju postavljeni su kontrolni punktovi na kojima policija pregleda vozila, javlja reporter Tanjuga.

Svi napušteni objekti u tom mjestu su pregledani, a takođe se ispituju sve “bezbjednosno interesantne osobe”, koji su ranije imali probleme sa zakonom.

Dosta ljudi obilazi kuće, a kako javlja Kurir, u toku je potraga od vrata do vrata.

Foto: Tanjug

U Bor je sinoć stigao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je jutros dao instrukcije da dobrovoljci koji žele da se uključe u potragu to mogu da učine u koordinaciji sa policijom. Dvadesetak mještana dobilo je dozvolu da sa policijom učestvuje u akciji potrage.

Juče je je oko 500 mještana, zajedno sa policijom, Žandarmerijom, MUP-om i Gorskom službom spasavanja učestvovalo u potrazi za nestalom djevojčicom.

Korišteni su dronovi i termovizijske kamere, koje zbog šuma i potoka u okolini Banjskog Polja nisu donijele rezultate.

Foto: Tanjug

Danka Ilić nestala je u ponedjeljak oko 13:45, dok je majka davala vodu drugom djetetu. Policija je odmah pozvana i bila na licu mjesta u roku od 15 minuta, kao i vatrogasne službe, nakon čega je počela potraga.

Djevojčica je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem “Pronađi me” je u ponedjeljak aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na djevojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara.

Foto: Tanjug



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija