Josip Pejaković posjetio “piramide” u Visokom: Zdravlje mi se ovdje poboljšalo

Cijenjeni bosanskohercegovački glumac Josip Pejaković posjetio je arheološki park “Bosanska piramida Sunca” u Visokom i kazao kako se njegovo zdravstveno stanje znatno poboljšalo.

Naveo je kako nije ni sanjao da će doživjeti zdravstvene probleme koji su gotovo neviđeni – 17 operacija, raznorazne greške ljekara, moguće amputacije nogu i drugo. Na kraju je odlučio da dođe u Visoko.

“Bio sam pognut, nepokretan. Bio sam sedam dana ovdje i ispravio se. Dobio sam energiju koja je ipak rezultat nečega. Semir je vrlo suzdržan kada je u pitanju medicina i pomoć koju pružaju ovi prostori, a to su ti negativni joni koji su uvijek bili i ostali izvor života”, kazao je Pejaković.

Kazao je “da je Igman sa 740 podioka negativnih jona najveća stabilna ‘kapa’ u Evropi. Na Bjelašnici je to malo promjenjivo, nekad se penje čak i do 800. Vlašić je 710, a Zlatibor negdje oko 700. U Visokom je od 20 do 60 hiljada”.

“Možete misliti koji je to atak na ljudski organizam, šta se tu dešava, koja su to čišćenja. Moje srce je profunkcioniralo bez obzira na tri infarkta, noge su profunkcionirale dobrim tretmanom ljekara u Minhenu. Bolest koja je ostala u glavi se počela iscjeljivati upravo u ovom prostoru”, spomenuo je.

Za godinu dana, koliko je bio u izolaciji, napisao je tri knjige. Pohvalio se kako dvije od njih znalci iz određenih oblasti smatraju remek djelima.

“Uplašio sam se konstatacije da sam zahvaljujući koroni uspio uraditi ono što nisam u 20 godina”, kazao je.

Navodi i da cijeni Semira Osmanagića, direktora arheološkog parka “Bosanska piramida Sunca”. Mišljenja je da je ovo područje od izuzetnog značaja za ljudsku civilizaciju.

“Stalno crpim energiju od ovog čovjeka kojem vjerujem i sigurno da ćemo dobiti bitku. Šta će se dogoditi u civilizacijama svijeta kada napokon neznalice koje nas okružuju u ovoj našoj prekrasnoj zemlji dozvole da ogolimo piramide i dokažemo da Egipat više nije centar?”, zapitao se.

Smatra da je ovo “pravi centar koji može učiniti puno više nego oni koji su predodređeni, kojima su priroda i Bog dali mogućnost da to rade”.

“Mi to radimo iz inata. Krajnje je vrijeme da to prekinemo raditi iz navedenog razloga i počnemo raditi normalno, kao sav civilizovan svijet i da budemo istinski centar svih civilizacija”, zaključio je Pejaković.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79