Jovan (18) iz Niša pao sa 4. sprata, još se ne zna je li bio sam

Prvi rezultati istrage smrti Jovana Veselinovića (18) iz Niša, koji je poslije četiri dana potrage pronađen mrtav u napuštenoj višespratnici, ukazuju da je tinejdžer pao sa četvrtog sprata i na mjestu ostao mrtav, piše Nova.rs.

Pronađeno tijelo mladića iz Niša za kojim se tragalo danima

Još nije poznato je li pao slučajno, namjerno ili ga je neko gurnuo.

Na njegovom tijelu vidljive su povrede od pada, a kod njega su pronađeni mobilni telefon i džeparac koji je imao. Osim povreda uzrokovanih padom, nisu uočene druge. Više detalja bit će poznato nakon obdukcije i istrage koje su u toku.

Policija gleda i snimke sa nadzornih kamera, a ispituju i sve druge okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije.

Podsjetimo, Jovanovo tijelo pronađeno je jutros oko 9.30 sati u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu u nezavršenoj zgradi. Tragovi nađeni na licu mjesta ukazuju da je smrt nastala padom sa visine, ali zvaničnih potvrda još nema.

Tinejdžer iz Niša je nestao bez traga u srijedu naveče. Prijatelji njegove porodice kazali su kako je bio izuzetno inteligentan te da je bio član MENSE.

Jovanova majka Milica Cvetković navela je i da je u toku obdukcija tijela mladića koja će, kako je navela, dati odgovore.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79