Kad je vidio da nema gdje parkirati, izbušio svima gume

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Naime, policija sumnja da je osumnjičeni 14. decembra 2019. godine nešto prije 23 sata došao na privatni dio dvorišta stanara zgrade u Zagrebu u Šubićevoj ulici s namjerom da parkira svoj privatni automobil, vidio da je u istom parkirano više privatnih automobila različitih registarskih oznaka, odnosno da vozila nisu s područja grada Zagreba te da se nema gdje parkirati.

Tada je stao sa svojim automobilom pokraj drveta, svjestan da je na taj način zagradio nekoliko automobila koji su bili uredno parkirani na obilježenim parkirnim mjestima da bi potom otišao. Nakon desetak minuta vratio se u dvorište i prikladnim alatom, najvjerojatnije odvijačem, izbušio gume na automobilima, a onda se odvezao vozilom iz tog dvorišta.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostavljena je kaznena prijava protiv 45-godišnjaka, saopćili su iz zagrebačke policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79