Kamiondžije tražile kolegu Danijela a on uhapšen u policijskoj akciji

 

Profesionalni vozač Danijel Ćesal (43) iz Vršca za kojim se tragalo od 16. januara u Švedskoj, kada je posljednji put viđen u svom kombiju, pronađen je i nalazi se u pritvoru u Geteborgu zbog krijumčarenja droge, tvrdi za Kurir njegov prijatelj!

Inače, vijest da je profesionalni vozač iz Vršca nestao na društvenim mrežama objavili su njegovi prijatelji koji su molili sve da im se obrate i pomognu ukoliko imaju neke informacije o njemu.

Takođe, oni su u toj objavi koja se masovno dijelila na mrežama objavili da je on posljednji put viđen 16. januara na putu iz Geteburga ka Malmeu. Naveli su da je tada posljednji put snimljen na benzinskoj pumpi.

– Danijel se nalazi u pritvoru u Geteborgu! Nije propao u zemlju kao što su svi mislili i objavili, nažalost istina je drugačija. Nema nikakve misterije – navodi prijatelj Danijela Ćesala i dodaje:

– On je lišen slobode kada je švedska policija u njegovom kombiju beogradskih tablica pronašla veću količinu droge. Navodno, utvrđuje se da je on radio za jednu švedsku bandu koja se bavi krijumčarenjem droge. Sumnja se da je on samo bio prevoznik, s obzirom da je imao uredne papire i dokumentaciju da se slobodno kreće iz mjesta u mjesto, kao i da prelazi granice. Mislio je da je siguran i da neće biti na meti policije.

Operativnim podacima istražitelji iz Švedske dobili su informaciju da se u kombiju nalazi droga.

– Navodno, Danijela je presrela policija i detaljnim pretresom utvrdila da se u kombiju nalaze paketi sa drogom. Ćesal je proveo tri dana u pritvoru, a sada se nalazi u istražnom pritvoru gde treba da bude dvije nedjelje – objašnjava i tvrdi njegov prijatelj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79