Kardinal Puljić: Duše pokojnih mladih neka Gospodin obasja vječnom svjetlošću

Vrhbosanski nadbiskup, kardinal Vinko Puljić uputio je telegram saučešća povodom tragičnih smrti osam mladih osoba u Posušju, koje su uzdrmale našu državu, ali i region.

Objavljene fotografije tragično nastradalih djevojaka i mladića u Posušju

– Osvanula je tužna vijest na prvi dan nove godine o tragičnoj smrti osam mladih osoba. Tim događajem sam iznimno potresen i potaknut da uputim ožalošćenim obiteljima, kao i cijeloj zajednici vjernika iz kojih stradali potječu, najiskrenije izraze kršćanske sućuti i ljudske blizine.
Svima ožalošćenima želim utjehu vjere

Duše pokojnih mladih neka Gospodin obasja vječnom svjetlošću i udijeli radosnu vječnost u svojoj božanskoj ljubavi. Svima ožalošćenima želim utjehu vjere koju nam Uskrsli Gospodin darova osiguravši nam uskrsnuće mrtvih i život vječni.
Blagoslovljena 2021. godina

Danas, kada se u Katoličkoj Crkvi slavi svetkovina Svete Marije Bogorodice, molimo Bogomajku da nas zaštiti od svih tragičnih događanja i neka svojim majčinskim zagovorom prati svaku osobu i svaku obitelj.

Svima želim blagoslovljenu 2021. godinu da je proživimo u slozi, miru i vjernosti Gospodinu, piše u telegramu kojeg potpisuje kardinal Vinko Puljić.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79