Kćerka Dragana Vikića nova zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo

Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba

Klubu zastupnika Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine (SDP BiH) u Skupštini Kantona Sarajevo pridružila se Vedrana Vikić Musić.

“Posebno smo ponosni što je Vedrana, pored kolegica Jelene Pekić, Belme Kapo i Kristine Petrović, četvrta žena u Klubu SDP-a BiH u Skupštini Kantona Sarajevo”, saopćeno je iz Kluba te se dodaje:

“Uz Davora Čičića i Samira Avdića, Klub SDP-a je danas dobio dodatno pojačanje dolaskom naše Vedrane, koja će se pridružiti kolegicama i kolegama u predanom radu na poboljšanju kvaliteta životnog standarda svih građana Kantona Sarajevo.”

Podsjetimo, Vedrana Vikić Musić je kćerka bivšeg komandanta Specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Bosne i Hercegovine Dragana Vikića.

U Skupštinu Kantona Sarajevo, kako je naš portal već pisao, ulazi umjesto novoizabranog načelnika Općine Stari Grad Irfana Čengića. Vedrana Vikić Musić prethodno je bila na poziciji direktorice Sektora aerodromskih usluga na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Vedrana Vikić Musić je rođena 18. marta 1981. godine u Sarajevu, a 2012. godine završila je Ekonomski fakultet u Sarajevu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79