Kemal Ademović: Velikim Bogom se kunemo da ćemo služiti svom narodu

U Kulturnom centru Bihać je održan završni kantonalni skup Naroda i Pravde Unsko-sanskog kantona. Govornici podsjetili na to koliko su važni predstojeći izbori, na nužnost promjena, sve propuštene prilike i nepravdu koja se godinama unazad čini i državi i narodu.

Jedan od govornika bio je i Kemal Ademović, prvi zamjenik predsjednika NiP-a.

“Mi ne nudimo zlatne kašike ali ne nudimo ni humanitarne pakete za vaš glas. Mi nudimo sistemska rješenja kojima se novac građana usmjerava prema potrebama građana, odgovorno, planski, zakonito! Mi vam ne nudimo da mlade koji su otišli zamijenimo robotima, mi vam nudimo puno hrabrih mladih i da im date podršku da povedu procese promjena i da one promjene koje smo mi napravili u KS implementiraju ovdje. Plaše nas da ćemo izgubiti našu državu, plaše nas pred svake izbore da će doći do međunacionalnih sukoba. Generacijski nam je zadatak da strah od gubitka države uklonimo. To su nam na amanet ostavili oni koji su je životima branili na prvim linijama, čuvali je, nikad je nisu izdali za razliku od onih što danas siju strah. Bliži se trenutak istine. Velikim Bogom se kunemo da ćemo služiti svom narodu”, rekao je Ademović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79