Klanjana dženaza Amelu Macanoviću tragično nastradalom mladiću iz Cazina

Klanjana je dženaza, u prisustvu velikog broja rodbine, komšija i prijatelja tragično stradalog Amela Macanovića u Krivaji.

Amel Macanović, dvadesetjednogodišnji mladić, rođen u Austriji, a porijeklom iz Krivaje u Cazinu, smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u nedjelju poslijepodne kad je auto Opel u kojem se Amel nalazio, sletilo sa puta i udarilo u elektrostub.

Uvijek ćeš ostati u našim srcima, poručili su najbliži rodbina i prijatelji na dženazi.

Neka je Amelu vječni rahmet, a njegovoj porodici sabur, piše Cazin.net

Mnogo puta smo te pratili za Austriju, ali isto tako već prvi vikend naš ‘Maći’ je bio tu, kod svoje kuće u Krivaji, u svom Cazinu, u svojoj Bosni sa svojim mnogobrojnim društvom jer si bio omiljen, volio si sve, a svi su voljeli tebe. Odlazio bi preko granica, ali tvoja duša je uvijek ostajala ovdje sa nama, gdje si najviše i volio biti. Ovaj put je rastanak bolan, tužan i drugačiji jer tvoja čista duša zauvijek odlazi… Osmijeh je zamijenio plač, vidim, osjećam patnju, tugu u očima, u duši na licu kod svih nas jer otišao je jedan od nas – emotivnim statusom na Facebooku oprostio se od mladića Asmir Hatić, vijećnik Gradskog vijeća Cazin.

U trenutku nesreće, u automobilu koji je sletilo sa ceste i udarilo u elektrostub, nalazile su se dvije osobe.

S obzirom da su postojale dvije verzije o tome ko se nalazio za volanom u momentu nesreće, jer je bilo tvrdnji da je nastradali Macanović vozio, neke druge su verzije govorile da nije bio za volanom… Za komentar smo se obratili Ali Šiljdediću, portparolu MUP-a USK koji je potvrdio da je zvanično stradali Amel Macanović bio na mjestu suvozača, a da je vozac bio 37- godišnji muškarac koji je zadobio lakše tjelesne povrede.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79