Kod dilera pronađena marihuana i 1.170 KM

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, jučer su izvršili su kriminalističku obradu lica Đ.K. iz Banje Luke zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, prilikom legitimisanja lica Đ.K. iz Banja Luke, pronašli su i oduzeli, dvije pvc vrećice u kojoj se nalazila upakovana zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 1,66 grama i 41,14 grama.

Također oduzeli su i jednu imroviziranu cigaretu tzv. džoint sa tragovima sagorijevanja u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na marihuanu ukupne bruto mase 0,57 grama, jednu aluminijumsku kutiju u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na marihuanu ukupne bruto mase 33,97 grama, digitalnu vagu i novac u različitim apoenima u iznosu od 1.170 KM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79