Kod dilera pronađena marihuana i 1.170 KM

Kod dilera pronađena marihuana i 1.170 KM


Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, jučer su izvršili su kriminalističku obradu lica Đ.K. iz Banje Luke zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, prilikom legitimisanja lica Đ.K. iz Banja Luke, pronašli su i oduzeli, dvije pvc vrećice u kojoj se nalazila upakovana zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 1,66 grama i 41,14 grama.

Također oduzeli su i jednu imroviziranu cigaretu tzv. džoint sa tragovima sagorijevanja u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na marihuanu ukupne bruto mase 0,57 grama, jednu aluminijumsku kutiju u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na marihuanu ukupne bruto mase 33,97 grama, digitalnu vagu i novac u različitim apoenima u iznosu od 1.170 KM.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija