Kolege se opraštaju od doktorice iz BiH koju je ubio sin

Kolege doktorice Dobrinke Marić (61) iz Bijeljine za čije je svirepo ubistvo u Beogradu osumnjičen njen sin Đorđe, uputili su joj posljednje pozdrave.

“Dr. Dobrinka Marić, rođena je 25.07.1961. godine u Sarajevu. Bila je zaposlena u Domu zdravlja Bijeljina od 04.11.1996. godine godine.

Komemoracija povodom smrti drage koleginice će biti održana u svečanoj sali Doma zdravlja Bijeljina, u srijedu 5.10.2022. godine u 11 časova.

Sahrana će se održati na Novom groblju u Bijeljini u srijedu, 5.10.2022. u 13 časova.

Naša draga dr. Dobrinka će zauvijek ostati u sjećanju svojih kolega i pacijenata kao vedra, pozitivna osoba, vrijedna i požrtvovana koleginica, koja je svojom pozitivnom energijom bila najbolji lijek i podrška svojim pacijentima.

Menadžment i kolege JZU Dom zdravlja Bijeljina izražavaju najdublje saučešće porodici”, saopćeno je iz Doma zdravlja Bijeljina.

Podsjetimo, beogradska policija uhapsila je Đ. Marića (26) nakon što je osumnjičen za ubistvo svoje majke u porodičnom stanu u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79