Nesreća u Sarajevu: Na školskom dvorištu gol pao na dijete

Redakciji portala Crna-Hronika javio se roditelj (identitet poznat redakciji portala) te sa našim čitateljima podijelio informaciju o nesreći koja se desila u Sarajevu, tačnije na lokalitetu Kobilje Glave.

Kako tvrde roditelji, nesreća se desila na jednom od igrališta Osnovne škole “Zajko Delić” kada je fudbalski gol pao na maloljetno dijete.

Brzom intervencijom roditelja i pripadnika Hitne pomoći, maloljetno dijete je prevezno na KCUS kako bi mu se pružila adekvatna pomoć.

“Molimo vas ne šaljite djecu na igralište”

Nedavno smo upozorili kakvo je stanje na našem igralištu i za gol koji nije fiksiran. Upravo se desilo da je dijete povrijeđeno jer je gol pao na njegovu glavu. Molimo vas da ne izvodite djecu na igralište dok se ne dovede u red. Dijete je sa roditeljima na CUM-u, ja sam krenula ih voziti ali sreća Hitna je brzo stigla”. – rečeno je od strane roditelja škole za portal Crna-Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79