Konaković o prozivkama: Napali su me sarajevski tiktokeri i ublehaši, lažu da sam pripadnik kartela “Tito i Dino”

Konaković o prozivkama: Napali su me sarajevski tiktokeri i ublehaši, lažu da sam pripadnik kartela “Tito i Dino”


Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova i lider NiP-a osvrnuo se na posljednje prozivke i napade na njega.

Konaković je govorio za Raport gdje se dotakao i prozivki koji je Amir Pašić Faćo iznio prema njemu.

Podsjetimo, Faćo je nakon ranjavanja spominjao ime i prezime Elmedina Konakovića.

Za nalogodavca ubistva Amira Pašića Faće spominje se narkokartel “Tito i Dino”. I Elmedin Dino Konaković se povezuje sa ovim narkokartelom.

“Narkopriča Tito i Dino dobit će epilog. To je još jedna od gomila laži koji su zasuli javnost, pokušali ubijediti ljude da sam pripadnik tog kartela, pa kasnije i da sam njihov zaštitnik, pa nakon toga glasnogovornik. Sada još izmišljaju ljude s kojima sam se ramenom u prolazu očešao, pokušavajući da mi pripišu veze s njima. Neće stati priča o narkokartelu Tito i Dino dok svaki detalj ne izađe navidjelo, to je poruka onima koji bi se sada ušutjeli o toj temi i priču vodilu u potpuno drugom pravcu.

“Kad uvodite sistem, borite se da uspostavite red u sistemu nereda, normalno je da ima puno oponenata i onih kojima to smeta. Mene su u nekoliko dana napali Vučićevi tabloidi, napao me Vučić da mu planiram ubistvo, napao me Dodik da mu zajedno sa Schmidtom i narkokartelom pakujem sve njegove životne probleme, potom neki parlamentarac Knežević iz Crne Gore kojeg zovu Pipun, da sam bio dio Sky-a i narkokartela, napali su me i ovi sarajevski tiktokeri i ublehaši koji se dnevno bave mojim imenom i prezimenom i kad sve to podvučem, fino je to društvance koje se na mene okomilo, ali da im kažem iskreno, to je od početka bio naš cilj da sve njih koji su pobrojani stavimo na pravo mjesto, u tome će, siguran sam, Narod i pravda i ja lično uspjeti”, poručio je Konaković.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija