Kontejner blokirao saobraćajnu traku

Kontejner blokirao saobraćajnu traku


Nepoznata osoba ili više njih danas su izgurali kontejner za smeće na kolovoznu traku jedne od najfrekventnijih sarajevskih ulica Alipašinu.

Ova ulica, inače, povezuje centar grada sa naseljima Ciglane, Koševsko brdo, potom Bare, Šip, Kobilja glava, sve do Vogošće.

Zbog velikog broja ljudi koji žive u ovim naseljima, ne čudi da ovom ulicom svakodnevno prođe na stotine vozila, tako da je zbog nečije neodgovornosti ili obijesti veoma lako moglo doći do saobraćajne nesreće. Kakve sve posljedice te nesreće mogu biti, bolje da ne pretpostavljamo.

Međutim, ono što je također zanimljivo je da, iako je kontejner blokirao jednu od traka i znatno usporio saobraćaj, nikome od vozača nije palo na pamet da zaustavi vozilo i pomakne kontejner na trotoar, služeći se, valjda, logikom “nije to moj posao” ili “nisam plaćen za to”. Istom logikom su se vjerovatno služili i pješaci.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija