Kontroverzni Nenad Stevandić, lider Ujedinjene Srpske, objavio snimak na kojem pjeva četničke pjesme

Nenad Stevandić, kontroverzni lider pokreta Ujedinjena Srpska dospio je u žižu domaće javnosti prije 15-ak dana kada je na društvenim mrežama osvanuo spot fašistički spot Ujedinjene Srpske u kojem se degradiraju Bošnjaci, Hrvati i Albanci.

Javnost je tih dana slala oštre poruke prema ovom pokretu, spot je okarakterisan kao neprimjeren u svrhu političke i predizborne kampanje. Iz Ujedinjene Srpske su se tada oglasili, te poručili da spot nema nikakve veze sa predizbornom kampanjom, prenosi Oslobođenje.

Danas je Stevandić na svom Twitter profilu objavio snimak na kojem se jasno čuje kako lider Ujedinjene Srpske pjeva četničku pjesmu “Morem plovi jedna mala barka”. Pored Stevandića se nalazi nepoznata osoba koja zajedno sa njim plovi kroz Veneciju, te zajedno pjevaju pomenutu pjesmu autora Baje Malog Knindže.

Tako je Stevandić još jednom šokirao cijelu bh. javnost svojim postupcima, a koje bez imalo stida i srama javno objavljuje na društvenim mrežama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79