“Kraljica džeparoša” ponovo uhapšena: U tašni sam znala imati 5.000 KM, a kradem čokoladu od šest maraka

Sabaheta Džindo (61) iz Sarajeva, poznata i po nadimku kraljica džeparoša, ponovo je uhapšena zbog sumnje da je ukrala novac u Banjaluci.

Uhapšen je i njen suprug Mirsad Džindo, a kojeg terete da joj je pomagao.

Naime, prethodno je, 2. septembra, oštećeno lice prijavilo je da je nepoznato lice došlo u frizerski salon u Banjaluci, iskoristilo nepažnju, te iz novčanika koji je bio iza pulta ukralo 2.350 KM, naveli su iz banjalučke policije.

Mirsad Džindo se sumnjiči da je pomogao supruzi, na način da ju je dovezao do Banjaluke, te da su se nakon krađe zajedno uputili u Sarajevo, gdje stanuju, prenose Nezavisne.

Džindo je do sada hapšena više puta. Krajem prošle godine i sama je govorila o svojim pohodima.

-Nikad ne planiram i ne znam kad ću i hoću li stati s današnjim danom ili ću sada ukrasti ovu čašu ili milion ili marku. Nisam sigurna kad kažem da neću ukrasti, ali se suzdržavam da to ne uradim. U tašni sam znala imati 5.000 KM, a kradem čokoladu od šest maraka. Kažem sebi: ‘Nemoj, ženo, pusti tu čokoladu’, ali ne može, rekla je ona za medije.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79