Krao novac iz automobila u Banjaluci

Krao novac iz automobila u Banjaluci


Policija u Banjaluci je uhapsila osobu po imenu S.B. zbog sumnje da je počinila četiri krivična djela krađe. Sumnja se da je od marta do septembra ove godine, na području Banjaluke, izvršila četiri krađe tako što je koristila specijalni uređaj za ometanje signala za zaključavanje vozila, nakon čega bi iz vozila ukrala vrijedne predmete.

Također, pronađen je elektronski uređaj za ometanje signala, novac u iznosu od oko 800 KM i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezi s izvršenjem krivičnih djela. Ukupna materijalna šteta od ovih krivičnih djela iznosi oko 5.000 KM.

Uhapšena je i osoba po imenu J.G. iz Banjaluke, za koju postoji osnovana sumnja da je bila saučesnik u jednom od ovih krivičnih djela zajedno sa S.B. Sve aktivnosti su izvršene pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci. Istraga u vezi s ovim slučajem je i dalje u toku.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija