Krenuo da posjeti očev grob pa poginuo

Novosađanin Igor Kuzman (48) poginuo je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Vrtič kod Nevesinja, kad je autobus kojim je putovao u Mostar sletio s puta i prevrnuo se. U nesreći je poginula i putnica Ljiljana Boričić (66) iz Berana, dok je još 20 osoba povrijeđeno.

Uzrok stravične nesreće su vjerovatno loši vremenski uslovi na putu, a kako se saznaje, autobus je u vlasništvu turističke agencije “Globturs”, čije je sjedište u Hrvatskoj.

Kako Kurir saznaje, nastradali Igor Kuzman je na kobno putovanje pošao kako bi obišao očev grob.

– Igor je stanovao kod nas kao podstanar otkad je došao iz Hercegovine da studira u Novom Sadu, gdje je i završio fakultet. Živio je sam, nije se nikada ženio. Jako fin i kulturan čovjek. Otac mu je umro i sahranjen je u Hercegovini. Rekao nam je da ide u Trebinje, kao i svake godine, na godišnjicu očeve smrti, a potom kod rođaka na slavu Sveti Nikola – ispričala je starija Novosađanka koja je iznajmljivala Igoru stan.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments