Krišto će ugostiti Vučića povodom Međunarodnog sajma privrede u Mostaru

Predsjedavajuća Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, Borjana Krišto, priredit će doček za predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Mostaru povodom Međunarodnog sajma privrede.

Doček predsjednika Vučića planiran je za 15. april u 16:30 sati na Aerodromu Mostar, gdje će se obilježiti uspostava direktne zračne linije između Beograda i Mostara.

Očekuje se da će tom prilikom biti izjave za medije.

Nakon dočeka, u 17:00 sati predviđen je sastanak između predsjedavajuće Krišto, dopredsjednika Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića i predsjednika Vučića u VIP salonu na Aerodromu Mostar.

Predsjedavajuća Krišto će boraviti u Mostaru 15. i 16. aprila kako bi prisustvovala svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede te održala niz bilateralnih susreta s visokim zvanicama.

Hrvatska je partner ovogodišnjeg sajma, a premijer Andrej Plenković bit će taj koji će svečano otvoriti sajam, dodatno naglašavajući važnost regionalne suradnje i trgovinskih veza.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79