Kuća strave: Na mašini za mljevenje mesa Velje Nevolje nađeni DNK uzorci više žrtava

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih vještačenja policajci i Tužilaštvo za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mljevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNК uzoraka različitih žrtava.

Nijedan zločin klana Belivuk – Miljković neće ostati nerasvijetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNК različitih žrtava ovog klana – istakao je ministar Vulin.

Pronađen tajni podzemni bunker u kući Velje Nevolje, sumnja se da su tu likvidirali svoje žrtve

Prema njegovim riječima, ova „ubilačka grupa“ ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mljela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79