Lažni Hrvat u RS-u slavi slavi Svetog Luku: Naprasno je promijenio vjeroispovjest i preko noći postao Hrvat

 

Da je nova-stara Vlada Republike Srpske izgubila ugled i legitimitet a suštinski nije ni počela da radi, pored dva smijenjena ministra prvog dana mandata potvrđuju i ministri koji su prodali vjeru za večeru i funkciju, kazao je zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

Kako je naveo, sve do unazad nekoliko dana, ili najviše nekoliko mjeseci, novoimanovi ministar Bojan Vipotnik, rođeni Banjalučanin, bio je Srbin pravoslavac koji je slavio Svetog Luku, a onda je naprasno preko noći promijenio naciju i postao Hrvat kako bi ga imenovali za ministra!?

Vipotnik je kadar Ujedinjene Srpske Nenada Stevandića, donedavno je bio šef Kabineta ministarke prosvete i kulture Natalije Trivić, i redovno je, svake godine tokom rada u Vladi Republike Srpske, Rješenjem ministarke dobijao je dva slobodna dana za vjerski praznik Svetog Luku, 31.oktobra i 1. novembra, tvrdi Vukanović.

– Naprasno je promijenio vjeroispovjest i preko noći Hrvat, a ne znam da li se pokatoličio ili je postao prvi pravoslavni Hrvat koji slavi Lučindan. Ministar Vitopek nije jedini koji se lažno predstavlja, a još veći je problem njegova biografija, koja je duplo golo, te diploma privatnog fakulteta, koja pokazuje da je Vlada skup neznalica, poslušnika i mediokriteta, širokobrijeških đaka, prekaljenih korumpiranih političara i neznalica kojima je odanost i poslušnost Vođi i predsjedniku svoje Partije jedina referenca za visoku i važnu funkciju.

Dva su pala, treći ministar kao go visi u vazduhu, a ostaje da se vidi ko će sledeći biti žrtvovan kako bi Lažni Vođa i Uzurpator pokazao lažnu snagu i disciplinu, a u stvarnosti je najodgovorniji za poplavu šljama koja je na krilima njegove anarhije i korupcije došla na ključna mjesta, potisnula fin, pošten i čestit svjet, te napravila haos u kome živimo i iz koga bježe svi koji ne mogu da podnesu anarhiju i negativnu selekciju – naveo je Vukanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79