Luka Dončić plaća sahranu djece i čuvara ubijenih u školi

Luka Dončić, slovenački košarkaš koji nosi dres Dallas Mavericksa, najavio je da će platiti sahranu tragično nastradalim osobama u masakru koji se dogodio u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

Luka Dončić je još jednom pokazao veliko srce, odlučio je da plati sve troškove za sahranu i sve što bude potrebno za žrtve masakra u OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru.

Takođe, Dončić je platiti i sve što je potrebno za savjetovanje i pomoć svima koji su prošli kroz ovu traumu, uključujući i sve đake, učenike koji su bili svjedoci, kao i porodice mališana.

Dončić je odlučio da plati sve troškove sahrane i sve ostalo što je potrebno za sve žrtve tragedije.

I sam Dončić ubrzo je potvrdio ovu informaciju, istakavši da će njegova fondacija pružiti pomoć porodicama, učenicima i nastanvicima.

“Zbog tragedije i izgubljenih dječijih, nevinih života moje srce je slomljeno! Moje misli su sa porodicama žrtava i cijelom nacijom. Moja fondacija, povodom ovog teškog i nemilog događaja, pruža podršku svim porodicama, učenicima i nastavnicima osnovne škole Vladislav Ribnikar”, poručio je Dončić.

Podsjetimo, u pucnjavi u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu juče je likvidirano osmoro djece i radnik obezbjeđenja, a šestoro djece i nastavnik te škole su ranjeni. Policija je lišila slobode 13-godišnjeg K.K. koji je počinio taj zločin.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79